Je bent hier:

Werking

Indicaties & toepassingsdomeinen

Visuele werking iMRS : animation iMORE

Overzicht:

Start

Inzetmogelijkheden van magneetresonantie stimulatie met de iMRS

Ondersteund door de vele duizenden cases en omvangrijke studies wordt het iMRS succesvol begeleidend en ondersteunend ingezet bij:


Verbeteren van prestaties in top- en amateursport

Toepassing van iMRS in de sport

De werkmechanismen van iMRS komen vooral bij topsport in grote getallen naar voor. Topsporters zijn door hun dagelijks trainingsschema en de daaraan verbonden lichamelijke inspanningen gevoeliger en sporen zo sneller dan de ‘gemiddelde doorsnee mens‘ kleine veranderingen in hun organisme op. Veel kampioenen in de meest verscheiden sporttakken vertrouwen vandaag de dag – in het kader van hun medische en fysiotherapeutische behandelingen – op het gebruik van iMRS. Het gaat hier in eerste instantie om het stimuleren van de natuurlijke prestatiemogelijkheden. Niet enkel topsporters gebruiken het iMRS, ook bij amateur sportliefhebbers merken we de positieve werking van iMRS.
Zowel bij topsporters als bij amateurs kan men het volgende vaststellen:

Al meer dan duizend topsporters wereldwijd gebruiken de magneetresonantie stimulatie met de iMRS om op natuurlijke wijze de prestatiemogelijkheden te bevorderen.

Wellness:

-relaxen : de spieren ontspannen zich door gebruik van iMRS

-‘goedvoelen’ (wellbeing): het ganse lichaam is in harmonie, alle cellen worden simultaan en in harmonie met elkaar op een natuurlijke en veilige manier gestimuleerd

www.000webhost.com